De ce sa vindeti prin intermediul meu?

De ce sa vindeti prin intermediul meu?

Imi ghidez activitatea dupa cele mai înalte standarde de servicii si profesionalism fata de clienti, iar obiectivul meu principal este acela de a va reprezenta pe dumneavoastra si proprietatea dumneavoastra în cel mai bun mod posibil în fata comunitatii, a unor potentiali cumparatori si agentilor imobiliari. Stiu ca vânzarea proprietatii dumneavoastra poate fi o experienta foarte dificila. De aceea voi încerca sa fac aceasta experienta cât mai simpla si placuta posibil pentru a identifica cumparatorul potrivit. Va ajut sa va vindeti proprietatea din momentul EVALUARII DE PIATA pâna în momentul încheierii tranzactiei imobiliare, când proprietatea va fi practic vânduta.
Va rugam sa aveti în vedere urmatoarele motive pentru care pot sa va expun pe piata proprietatea dumneavoastra:
 
Evaluarea unui pret corect proprietatea dumneavoastra:
Evaluarea pretului proprietatii dumneavoastra înseamna în acelasi timp arta si stiinta. Obtinerea pretului optim este atât rezultatul unui studiu obiectiv asupra unor proprietati comparabile cu a dumneavoastra cât si al unei priceperi de a va evalua proprietatea în functie de analiza conditiilor curente de piata. Primul pas în listarea proprietatii dumneavoastra va fi acela de a organiza o ANALIZA CORECTA DE PIATA pentru a determina valoarea reala a proprietatii dumneavoastra.
 
Servicii de listare multipla:
Proprietatea dumneavoastra va fi imediat promovata prin intermediul unei retele extinse, astfel încât si alti agenti imobiliari sa poata colabora cu noi la vânzarea proprietatii dumneavoastra în timp record.
 
Pagina de Internet :
Proprietatea dumneavoastra va fi introdusa pe paginile noastre de Internet locale si internationale, astfel încât brokerii si oamenii care navigheaza pe Internet sa poata afla despre proprietatea dumneavoastra. Site-ul nostru este unul dintre primele site-uri care poate furniza informatii despre aceasta zona în urma unei cautari pe Internet, iar în momentul de fata exista peste 8300 de accesari lunare pe site-ul nostru local si peste 50000 de accesari zilnice pe reteaua de site-uri specializata. 
 
Tocmai am adaugat pe site un newsletter gratuit pentru a atrage si mai multi vizitatori.
 
Anunturi de vânzari imobiliare:
Vom plasa unele dintre anunturile noastre distinctive de vânzari imobiliare pe proprietatea dumneavoastra pentru a mari posibilitatea de expunere pe piata si pentru a facilita prezentarile.
 
Înstiintarea vecinilor:
Vom trimite anunturi pe e-mail (doar daca dumneavoastra nu ne veti indica altfel), înstiintându-i astfel de disponibilitatea proprietatii dumneavoastra; adesea vecinii dumneavoastra au prietenii si/sau rude care si-ar dori sa se mute mai aproape de ei.
 
Reclama:
Vom face reclama proprietatii dumneavoastra pe alte site-uri de anunturi imobiliare. Proprietatea dumneavoastra va aparea în cel putin un ziar in fiecare saptamâna.
 
Monitorizarea potentialilor cumparatori:
Vom monitoriza si vom califica toti cumparatorii potentiali.
 
Rezumate:
Vom efectua rezumate ale tuturor prezentarilor efectuate de catre alti brokeri si va vom furniza concluziile utile dumneavoastra.
 
Contact permanent:
Veti fi contactati în mod regulat pentru a va informa despre activitatea generala de pe piata imobiliara din zona si despre activitatea specifica proprietatii dumneavoastra. Ma întâlnesc cu dumneavoastra în fiecare luna sau chiar mai des, daca este necesar, pentru a discuta despre strategiile de marketing.
 
Finantarea cumparatorului:
Colaborez cu potentialul cumparator al proprietatii dumneavoastra în vederea stabilirii unor aranjamente privind finantarea, dupa cum va fi necesar. Voi tine legatura cu creditorul ipotecar pentru a ma asigura ca toate documentele au fost finalizate si ca toate conditiile au fost îndeplinite.
 
Gestionarea tuturor detaliilor:
Voi gestiona toate detaliile privitoare la vânzarea proprietatii dumneavoastra dupa ce o oferta scrisa a fost acceptata de catre dumneavoastra, inclusiv inspectiile casei, inspectiile sanitare si cele ale evaluatorilor.
 
Colaborarea cu evaluatorul:
Voi pune la dispozitia evaluatorului baze de date despre vânzari comparabile cu tranzactia dumneavoastra 
 
Inspectia finala:
Vom efectua inspectia finala a proprietatii dumneavoastra împreuna cu cumparatorul, chiar înainte de finalizarea tranzactiei.
 
Organizarea finalizarii tranzactiei:
Ne vom ocupa de finalizarea tranzactiei împreuna cu dumneavoastra si va vom sta la dispozitie cu orice detalii.

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]