Agentia Dumbravanu - despre noi

Despre Mine

Sunt avocat specializat in investitii imobiliare. De 11 ani îi ajut pe oameni sa treaca peste problemele imobiliare dificile furnizându-le solutii. Mai mult decât o simpla activitate imobiliara, pasiunea si viziunea ma plaseaza în centrul afacerilor imobiliare.

Detin experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. Am condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Detin Atestat de Mentor "SUCCEED" acordat de RE/MAX International - cea mai mare companie imobiliara din lume - www.remax.com. Am vândut aproape orice tip de proprietate imobiliara. Printre proprietatile vândute se numara ferme si case, restaurante, centre comerciale, cladiri de apartamente, terenuri,case construite recent, fabrici, complexe rezidentiale, proprietati comerciale si hoteluri. Detin solide cunostinte in materie de constructii, proiecte si tranzactii imobiliare, redactarea contractelor de vanzare-cumparare, contractelor de inchiriere, contractelor de ipoteca, cadastru si publicitate imobiliara, negocierea conditiilor de incheiere a operatiunilor imobiliare, consultanta juridica pe problemele dreptului de proprietate, reprezentarea clientilor in fata autoritatilor publice competente, asistenta juridica la incheierea contractelor de vanzare-cumparare de locuinte in sistem de credit ipotecar, elaborarea rapoartelor de due-dilligence.
 
Verificati recomandarile aici

Echipa Dumbravanu Property Consultants
 
Suntem profesionisti desavârsiti în activitatea noastra si vom face tot ceea ce putem pentru a va da o satisfactie totala. Veti beneficia de atentia noastra personala. Credem ca munca asidua si etica sunt cai pentru succes. Sunt convins ca veti fi multumiti pentru decizia de a colabora cu noi.
Baza noastra de date include peste 5000 de colaboratori : executori/lichidatori/evaluatori/avocati/firme de consultanta strategica/financiara.
 
Vom face întotdeauna tot ceea ce ne sta în putere sa obtinem ceea ce poate fi mai bun pentru clienti, asa cum am facut mereu. Va promitem !
 
Asa ca acordati-ne câteva minute pentru a ne relata câte ceva despre cerintele dumneavoastra si imediat va vom contacta pentru a va înlesni drumul catre proprietatea pe care o doriti.  Adresa mea de email este paul@dumbravanu.ro
 

 

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]