Responsabilitate sociala - Dumbravanu

Responsabilitate sociala

Ma implic in viata comunitatii din care fac parte. Programele puternice de responsabilitate sociala sunt fundamentul pentru a fi un partener de incredere,angajator sau vecinul de care ai nevoie.

De aceea am ales sa sustin programele dezvoltate de Fundatia RoSmile precum si alte cauze asemanatoare. 

 

Misiunea Rosmile

Misiunea fundatiei Rosmile este aceea de a sprijini, promova si/sau realiza organizarea de programe si proiecte specifice pentru tineret, pentru protectia mediului, pentru protectie sociala si dezvoltare economica in comunitati prin încurajarea donatiilor individuale, corporatiste si a voluntariatului.

Viziunea fundatiei Rosmile este aceea a unei comunitati care-si sustine membrii in a-si atinge potentialul maxim, elaboreaza si duce la îndeplinire programe pentru dezvoltarea comunitatilor locale in toate sectoarele vietii, economice, sociale, culturale, educative, sportive, de tineret si mediu. 

Valorile noastre>Grija pentru oameni: Implicam comunitatea prin donatii si voluntariat pentru a crea o societate mai buna. Moralitate si integritate: integritatea fiecarui membru al fundatiei si ale voluntarilor sunt esentiale pentru succesul activitatilor desfasurate de catre fundatia noastra.Responsabilitate:ne asumam responsabilitatea pentru imbunatatirea comunitatilor din care facem parte si pentru imbunatatirea vietilor copiilor si tinerilor cu probleme sociale si posibilitati materiale reduse.

Directionează 2% din impozitul pe venit Fundatiei RoSmile!  


 

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]