Marketing imobiliar

Marketing imobiliar

Marketingul imobiliar este definit ca un cumul de procese si proceduri menite sa atraga interesul asupra unei proprietati prin publicitate si folosirea diverselor mijloace de promovare, precum si managementul tranzactiei imobiliare aferente prin incheierea unui agrement scris de vanzare sau schimb.

In domeniul imobiliar, importanta unui plan de marketing eficient este critica in succesul realizarii tranzactiei imobiliare. Fara marketing, o proprietate pierde vizibilitatea pentru potentialii clienti. Fara vizibilitate, sansele de a atrage cat mai multi potentiali cumparatori scad drastic. Indubitabil, o afacere are nevoie de clienti ca sa poata atinge succesul, iar in domeniul imobiliar atragerea unui numar cat mai mare de potentiali clienti interesati, intr-un timp cat mai scurt este critica pentru succesul tranzactiei.
 
In contextul economic actual, piata este plina de proprietati expuse pentru vanzare. Totusi, nu doar dificultatile financiare au contribuit la cresterea numarului de vanzatori. Exista vanzatori care doresc sa se mute. Altii vor doar sa cumpere o casa noua. Motivele pot varia, insa scopul final ramane acelasi, anume sa isi vanda proprietatile existente. Pentru a atinge acest scop, un vanzator trebuie sa stie cum sa procedeze astfel incat sa reuseasca. 
 
Vanzatorul trebuie sa stie ca primele 30 de zile sunt cele mai importante in derularea procesului de vanzare. In acest interval de timp, numarul cumparatorilor ce pot deveni interesati de o anumita proprietate este maxim, iar sansele cele mai mari de vanzare sunt in primele 60 de zile de la postarea proprietatii pe piata. Prin urmare, se impune existenta unui plan de marketing agresiv si foarte bine pus la punct. 
Rolul unui specialist este de o importanta majora in acest context, acesta putand oferi servicii de asistenta si promovare care sa ajute vanzatorul sa isi atinga obiectivul in cele mai bune conditii.
 

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]