Servicii pentru investitor in Bucuresti

Servicii pentru investitor in Bucuresti

Reprezentam Investitori in Imobiliare Din 2006

Aici găsiti consultanti specializati in drept imobiliar și planificarea investitiei precum și resursele de care aveți nevoie pentru a va crește profiturile si minimiza riscurile.

Fiind un investitor imobiliar, doriți maximizarea profiturilor, minimizarea riscurilor și, în cazul în care apare o dispută legala sa aveti o reprezentare puternica. Vreti rezultate. Vreti problema rezolvată cât mai repede și ieftin posibil. Am înțeles.

Doriti consultanti profesionisti, care sunt respectati de către colegii lor din industria imobiliara. Consultantii din Echipa Dumbravanu au multi ani de experiență în  investiții imobiliare. Paul Dumbravanu detine experienta practica si teoretica necesara in domeniul imobiliar. A condus cu succes o franciza de prestigiu in acest domeniu : RE/MAX STAR. Detine Atestat de Mentor "SUCCEED" acordat de RE/MAX International - cea mai mare companie imobiliara din lume - www.remax.com. A vândut aproape orice tip de proprietate imobiliară. Printre proprietăţile vândute se numără ferme şi case, restaurante, centre comerciale, clădiri de apartamente, terenuri,case construite recent, fabrici, complexe rezidenţiale, proprietăţi comerciale şi hoteluri. Detine solide cunostinte in materie de constructii, proiecte si tranzactii imobiliare, redactarea contractelor de vanzare-cumparare, contractelor de inchiriere, contractelor de ipoteca, cadastru si publicitate imobiliara, negocierea conditiilor de incheiere a operatiunilor imobiliare, consultanta juridica pe problemele dreptului de proprietate, reprezentarea clientilor in fata autoritatilor publice competente, asistenta juridica la incheierea contractelor de vanzare-cumparare de locuinte in sistem de credit ipotecar, elaborarea rapoartelor de due-dilligence.

Verificati recomandarile aici 

Vrei Consultanti care sunt recunoscuti pentru expertiza lor. Consultantiții din Echipa Dumbravanu sunt resurse de incredere pentru programele de știri naționale și locale de televiziune, emisiuni de radio și reporterii de ziar. Ei sunt recunoscuti de cluburi de investiții imobiliare și asociații profesionale imobiliare. Ei se numără pe lista scurta pentru mulți investitori imobiliari de top.

Vrei consultanti care vin cu referinte remarcabile de la alți clienți. Vizitati si pagina de marturii clienti .

Vrei consultanti imobiliari care nu numai ca isi doresc sa inteleaga dar si pot anticipa nevoile dumneavoastra investitionale. Ne vom concentra asupra nevoilor și obiectivelor investitorilor, in fiecare etapă a ciclului de achizitie al proprietatilor imobiliare. Achiziție ,asociere, formarea entitatii juridice prin care se achizitioneaza, protejarea activelor, finanțare, dezvoltare, construcție, leasing, management și lichidare a activelor imobiliare. Cu Paul Dumbravanu, veți beneficia de expertiză integrata în tranzacții, litigii imobiliare și planificare investitionala. Faptul că efectuam consultanta juridica investitionala în fiecare dintre aceste domenii, ne face mai buni în fiecare aspect decât am fi dacă ne-am concentra numai într-una din aceste zone. De exemplu, faptul că suntem avocati in procese ne face consultanti mai buni in tranzacții pentru că am văzut cum și de ce documentele care se refera la o tranzacție imobiliara ajung în instanță, și putem sa le folosim ca experientă unică si să întocmim documente mai bune pentru a minimiza litigii viitoare. Faptul că ne-am ocupat de planificarea investitiilor imobiliare ne face avocați mai buni tranzacționali pentru că putem identifica și aborda probleme de planificare imobiliare în documente. Toate acestea vă oferă confortul de one-stop shopping pentru nevoile dumneavoastra imobiliare legale.

Contactati-ne azi. Avem birouri în Bucuresti si Ploiesti.

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]