Vanzarea la licitatie

Vanzarea la licitatie

Lichiditati. Transparenta. Concurenta.

Exista un motiv pentru care atât de multe bunuri din lume sunt vândute la licitatie. De la actiuni si obligatiuni, la obiecte de arta si autoturisme, la acele lucruri uitate prin pod pe la bunica, licitatiile stabilesc practic valoarea reala de piata pentru cele mai informate si competitive preturi disponibile. De asemenea, licitatiile pot fi organizate rapid.
 
Face parte licitatia din viitorul dumneavoastra? 
Vânzatorii doresc sa obtina cea mai buna valoare neta în cel mai scurt timp posibil. Cumparatorii doresc sa achizitioneze proprietatea la un pret corect si cu cât mai putine eforturi. Aceasta este piata. Beneficiile mutuale si productivitatea genereaza valori pentru toti cei implicati. În aceasta consta activitatea companiei de marketing al licitatiei. 
 
Beneficiile.
Proprietarii beneficiaza cu totii din oferta deschisa, concurentiala si dinamica – fie ca vânzarea are ca obiect o cladire istorica, un imobil aflat în mediul rural, un complex comercial, sau un alt tip de proprietate imobiliara.

Vânzari de succes.
Echipa noastra de evaluare colaboreaza cu dumneavoastra pentru a va asista în fixarea pretului de pornire si administreaza activitatile de marketing si vânzari de la aprobarea creditului pâna la finalizarea tranzactiei.
 
Rezultate în timp record. 
Timpul înseamna bani, iar dumneavoastra doriti rezultate rapide si competente. Putem sa va vindem proprietatea si sa finalizam tranzactia în mai putin de 75 de zile, asa ca oricine beneficiaza de pe urma acestei afaceri.
 
Marketing curajos.
Utilizând date asociate, monitorizam diferite segmente de piata în functie de proprietati si de valori. Urmarim în mod special acele segmente care au un potential major.
 

 

Ultimele oferte

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. [X]